Бърза вечеря с праз и пилешко

02/02/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру243486391320
"Време е за една селска гозба, която се приготвя само за 30 минути и е много вкусна"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 397
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • праз - 1 бр.
  • пилешко месо - 200 г
  • олио - 3 с. л.
  • яйца - 1 бр.
  • готварска сметана - 100 мл
  • чубрица - 2 щипки
  • сол - на вкус
  • черен пипер - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се загрява олиото и запържваме ситно нарязан праз, добавя се сварено и нарязано на ситно пилешко месо.

Разбърква се и овкусяваме със сол, черен пипер и чубрица.

Сипва се сметаната, разбърква се. В средата се чуква едно или 2 яйца и се оставя на тих огън под капак до готовност на яйцето. Бързо и вкусно! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: