Пиле с ньоки

28/01/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
"Диетите са за хора, които по правило не харесват храната. А ние смятаме да се насладим изцяло на това вкусно пиле с ньоки "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо877
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се сварява в подсолена вода. През това време настържете моркова, а лука нарежете на ситно. Задушете ги в малко масло.

Нарежете месото на парчета и ги овкусете с подправките. Прибавете го към лука и моркова и пържете, докато смени цвета си.

Получаната смес, изсипете в намаслена тавичка. В същата мазнина задушете гъбите и ги разпределете върху пилешката смес. Отгоре изсипете сварената паста.

В същия тиган с малко олио запържете брашното. Прибавете доматите и сметаната. След 10 минути свалете от котлона и залейте ястието.

Поръсете обилно с настърган кашкавал. Печете на 200 градуса за около 20 минути.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: