Пълнен паламуд по руски

30/04/2011
Илария
отИларияНовак1171205
"Вкусно предложение от руската кухня, което, вярваме, няма да откажете!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19 005
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете паламуда, отрежете главата и извадете вътрешностите. Посолете го. Запържете настъргания лук в 2-3 с.л. масло. Прибавете натрошените твърдо сварени яйца, гриса, който е предварително сварен във вода, сол и черен пипер.

Напълнете с тази плънка рибата, оваляйте я в брашно и я сложете в тава с 2-3 с.л. мазнина. Печете около 8-10 минути. Залейте с 1 ч.ч. сметана и оставете докато се запече във фурната.

Поднесете пълнения паламуд по руски с гарнитура от картофи или салата. По този начин могат да се приготвят и всички други големи риби. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.2
Общо 11 гласували
5 5
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: