Желирана бисквитена торта

10/05/2011
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Ето как да превърнете обикновената бисквитена торта в истинско произведение на кулинарното изкуство "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6-8 парчета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо22 603
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете двете опаковки пудинг в загрятото прясно мляко със захарта според указанията на опаковката. Разтворете желатина във вода и го разтопете на котлон. Прибавете го към леко охладения крем.

Изсипете част от крема в продълговата кексова форма, отгоре наредете бисквити и така до изчерпване на количествата. Оставете тортата да стегне за 6 часа в хладилник. След това потопете формата за кратко в топла вода и обърнете бисквитената торта върху поднос. Настържете отгоре шоколада или пудрата захар. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4
Общо 15 гласували
5 7
4 4
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: