Спагети с резене

26/01/2016
Ваня  Величкова
отВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо863
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се отцежда от олиото, главата резене(фенел) се изчиства и нарязва.

Смила се в миксер. В сгорещения зехтин се запържват до омекване чесънът и смленият фенел.

Прибавят се рибата и бульонът и се загрява добре.

Спагетите се сваряват в подсолена вода до омекване, отцеждат се и се изсипват върху горещите фенел и риба. По желание се добавят и маслини.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: