Свински ребърца по виетнамски

19/01/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 921
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме ребрата в хладка вода и ги натриваме със солта, пипера, чесъна и подправките.

Запичаме ги във фурна на 240 градуса 30 минути.

В тиган с малко вода карамелизираме захарта, добавяме соевия сос и мариноваме ребрата.

Измиваме и нарязваме на ситно краставицата и чушката.

Сервираме ребрата, поливаме със соса и украсяваме с краставицата и чушката. [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: