Пълнени домати със сирене, яйце и магданоз

17/01/2016
Веселин
отВеселинНовак2
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо703
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме доматите, разрязваме ги от към дупето и ги издълбаваме с лъжица.

Правим смес от сиренето, яйцето, магданоза, солта и пипера. Пълним доматите със сместа, и затваряме с отрязаната част на домата.

Поставяме ги в тавичка с малко водичка, и печем на 180 градуса, до омекване и оцветяване с подходящ загар.

След като са готви, поставяме в чиния и украсяваме с айсберг салатата.

Приятно хапване! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: