Паста Асорти

14/01/2016
Ирина Андреева Jolie
отИрина Андреева JolieГотвач232323101
"Истинско кулинарно предизвикателство е тази Паста Асорти! Тя ще задоволи всеки вкус с богатството от аромати и апетитни предложения към небцето Ви!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо946
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете трите вида паста отделно според указанията на опаковките.

За доматения сос с кайма запържете каймата с 2 с.л. зехтин за 5 минути. Сипете смлените домати и варете до сгъстяване. Заделете 3 стръкчета магданоз за украса, а остналите скълцайте и добавете в соса. Овкусете с подправките.

За соса с чушки и маслини запържете в 2 с.л. зехтин скълцаните ситно маслини и печени чушки. Овкусете със сол, черен пипер и щипка розмарин.

За чесновия сос с подправки запържете съвсем леко в 2 с.л. зехтин

ситно нарязаните скилидки чесън и зелен чесън. Овкусете соса със сол, черен пипер, розмарин, чубрица, мащерка, босилек, кориандър, сушен магданоз и сминдух.

Във всеки сос добавете вида паста, който искате, и объркайте на котлона за минута, докато вкусовете се смесят.

Изберете подходящи чинии и сложете от всеки вид паста в отделна част на чинията, като в средата добавете 1/3 от настърганото сирене.

Направете украса от маслини и магданоз и поднесете.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: