Панировка за цаца

25/03/2011
тин
оттинНовак14
"Само с тази панировка цацата става неустоимо хрупкава!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции1-2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо27 638
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цацата измиваме добре. Осоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби.

Приготвяме панировката от разбитите белтъци, брашното, водата, олиото и солта.

Потапяме рибата в панировката и пържим в олио.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.4
Общо 13 гласували
5 7
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: