Гювечета със свинско месо

16/03/2011
тин
оттинНовак276
"Ето това им харесваме на гювечетата - с минимални усилия се постига страхотен и най-важното вкусен резултат!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо42 269
  • Преглеждания за месеца301
  • Преглеждания за седмицата20
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В мазнината се задушава месото нарязано на хапки. Слага се нарязаният на по-едро лук, червения пипер и доматите.

Ври около 10 минути, след което се прибавят черния пипер и чубрицата и. Сместа се разпределя в гювечетата.

Слагаме във всяко гювече по 1 к.ч.вино и запичаме във фурната на 180 градуса.

При поднасяне поръсваме обилно с магданоз.

Бон апети! [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.4
Общо 7 гласували
5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: