Домашни кашкавалки с масло

15/12/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции8 парчета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 613
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • кашкавал - 150 г
  • масло - 120 г
  • брашно - 250 г
  • яйца - 2 бр.
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настъргваме кашкавала, отделяме малко и прибавяме към него маслото, яйцата и брашното.

Омесваме тесто, което разстиламе в намазана с мазнина тавичка.

Дебелината на тестото трябва да е 0.5 см.

Отгоре посипваме от заделения кашкавал и поръсваме с червен пипер.

Печем в умерена фурна до зачервяване.

Като се опече, нарязваме на квадрати или ромбове.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: