Бърза пъстърва на фурна

03/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Знаете, че на пъстървата хич не ѝ трябва много време за приготвяне, нали?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо80 545
  • Преглеждания за месеца1544
  • Преглеждания за седмицата1476
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • пъстърва - по 1 на човек
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • олио - по 1 с.л. на риба
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистената, измита и подсушена риба са овкусява със сол и черен пипер.

Запържва се за 3-4 минути от двете страни на тиган.

Прехвърля се в тавичка, застлана с алуминиево фолио, и се допича на функция грил във фурната, докато се зачерви.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: