Зелен фасул по бургундски

15/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваНовак10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо748
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме фасул и го начупваме на 2-3 части, сваряваме в малко вода. Доливаме червеното вино предварително сварените и нарязани на кръгчета моркови.

Подправяме се със сол и черен пипер и задушаваме до готовност. Прибавяме наситнените магданоз и копър.

Нарязаните на кубчета пушени гърди се запържват и прибавяме нарязания лук, който запържваме до златисто.

Зеленият фасул и морковите се подреждат в чиния, върху тях се слагат пушените гърди и лука.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: