Печен Паламуд

27/10/2015
Елмира
отЕлмираНовак
"Печен паламуд със сушени домати - думи нямаме да опишем вкуса и аромата на това ястие "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 587
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сушените домати се заливат с вряла вода и се оставят да се изкиснат 2 часа.

Рибата се разпорва откъм корема и се почиства от вътрешностите. Измива се на течаща вода и се нарязва на порции.

Слага се в намазнена тавичка и около нея се подреждат нарязаният лук, маслините и изкиснатите домати.

Всичко се полива с виното и ястието се наръсва с подправки. Паламудът се пече 30-40 минути в умерена фурна. [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: