Панирано тилапия филе

10/10/2015
Чочко
отЧочкоНовак
"Ясно е, че ще я панирате, ама първо да не пропуснете да я мариновате "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 772
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се измива и подсушава. Отърква се с маринатата и се оставя така 20 минути.

След това се отцежда от нея и се овалва първо в брашно, а после в разбити яйца.

Пържи се в сгорещен зехтин. Панираната риба се подрежда върху кухненска хартия, за да се освободи от излишната мазнина. Поднася се със свежа зеленчукова салата. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: