Печено руло във фолио

05/10/2015
Анастас
отАнастасНовак
"Най-хубавите парфюми се предлагат в малки опаковки, а най-ароматното и крехко месо - се приготвя във фолио "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 801
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Трябва да се подбере цяло парче месо, което да се обработи така с чука и ножа, че да се получи тънък правоъгълник.

Той се обтрива с марината и се оставя да поеме от нея 3 часа. Междувременно се приготвя плънка от нарязаните на кубчета зеленчуци и майонеза.

Тя се реди в средата на овкусеното месо и то се завива на руло, като успоредно с това се покрива и с алуминиево фолио.

Така приготвеното руло се поставя в тава и се пече в предварително загрята фурна на умерена температура до готовност.

След това се изважда, освобождава се от фолиото и се реже на филии. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: