Пица с царевица и чушки

23/11/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции1 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 099
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете тестото да достигне стайна температура и след това да постои още половин-един час, за да втаса. За да го разточите добре, поръсите с царевично брашно. Можете да използвате и пшенично, но царевичното прави по-добра коричка.

Разточете кръгъл блат, съвсем тънък, защото като го сложите на скарата то отново ще бухне. Преди да сложите на скарата, намажете от двете страни със зехтин, което ще предпази от залепване. Сложете блата да се запече от едната страна, след около 2 минути обърнете. Разпределете продуктите върху пицата и допечете. Малко преди да е окончателно готова, може да разпределите няколко кръгчета домат.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: