Пангасиус в суха панировка

25/09/2015
Mariana
отMarianaДжедай7720
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 609
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата, нарежете я на порционни парчета и я мариновайте с лимонов сок и девесил за 2-3 часа.

Отцедете добри и оваляйте в смес от различни видове брашна, трици и галета.

Оставете 30 минути на студено, за да прилепне панировката, след което сложете в тава, застлана с хартия за печене и изпечете до готовност в предварително загрята на 180 градуса фурна.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: