Печени пъдпъдъци във фолио

18/09/2015
Готвач.бг
отГотвач.бгНовак
"Не се чудете как да приготвите пъдпъдъците - това е на-добрата рецепта и със сигурност ще смаете гостите с вкуса им!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции8 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 032
  • Преглеждания за месеца448
  • Преглеждания за седмицата60
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително накиснете във вода и оцет почистените пъдпъдъци. Пригответе маринатата от посочените продукти, като я загреете. След това измийте пъдпъдъците и ги залейте с топлата марината, като оставите да престоят 3-4 часа.

Изрежете лист фолио за всеки пъдпъдък, сложете по тънко парче сланина (малко по-малко от големината на фолиото) във всеки лист, Поръсете с червен пипер и стрита чубрица.

Извадете месото от маринатата, посолете го и напръскайте с бялото вино. Сложете по парченце масло във всеки пъдпъдък. Завийте внимателно пъдпъдъците и ги подредете в тава. Залейте с част от маринатата и ги изпечете в умерена фурна.

Поднесете готовите пъдпъдъци във фолиото.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: