Маринована пъстърва с резене

21/08/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо804
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте рибата и я подсушете с кухненска хартия. Загрейте сух тиган. Начукайте черния пипер, кориандъра и семената копър, след това ги запечете в сухия тиган за 1 минута, колкото да си пуснат ароматите.

След това добавете зехтина, чесъна и лука и запържете за около 5 минути.

Прибавете обелените и нарязани домати, лимоновия сок, оцета и бялото вино, разбъркайте и овкусете със сол, черен пипер и риган.

Добавете нарязаното резене и рибата и задушете за 10 минути, обърнете рибата и продължете да готвите още 10 минути. Охладете и сервирайте. [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: