Италиански пай с тиквички и бекон

14/08/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 267
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се обелват и се нарязват на ситни кубчета. Запържват се в олиото, посоляват се и се поръсват с риган и бял пипер.

Беконът се реже на ситно и се запържва заедно с нарязаните на ситно лук и чесън.

Тестото се слага в тава, като се оформят стенички. Върху тестото се слагат тиквичките и беконът с лука и чесъна.

Приготвя се заливката, като яйцата се разбиват, добавя се солта, млякото и настърганият кашкавал.

С тази смес се залива плънката и се пече 45 минути на 190 градуса.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: