Пържена риба с три вида сос

15/08/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16714120
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо833
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филетата на средно големи парчета и ги оваляйте в брашно, овкусено със сол и черен пипер.

Разбийте яйцето със зехтина.

Пригответе различните видове сос, като смесите съставките им. Сложете ги в малки купички за сервиране. Загрейте олио.

Топвайте оваляната риба в яйцето и я пържете до златист цвят. Сервирайте със сосовете и резени лимон. [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: