Медальони от сьомга с панировка от лешници

20/05/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо358
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Котлетите се обезкостяват, като от средата се изважда костта много внимателно, за да не се повреди формата.

Полученото парче риба се навива като охлюв и се фиксира с клечки за зъби, за да изглежда като медальон.

Солта се смесва с орехите, галетата и сметаната. С тази смес се намазват медальоните от едната страна и се нареждат в тавичка, намазана с олио.

Пекат се 20 минути на 190 градуса.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: