Пълнени домати с яйца

17/09/2010
Ефросия
отЕфросияНовак301
"Топло предястие за всички, които обичат да замезват добре "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 144
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.9 от 5

Необходими Съставки

  • домати - 1 кг
  • масло - 1 пакетче, краве
  • яйца - 10 броя
  • кашкавал - 150 г
  • черен пипер
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрязват се капачета на доматите и се издълбава вътрешността. Издълбаните домати се отцеждат, а след това се нареждат в намазана с масло тавичка и се посоляват.

Във всеки домат се слага бучица масло и се счупва по 1 яйце. Пекат се около 20 минути в средно затоплена фурна.

Поднасят се топли, поръсени с настъргания кашкавал и счукан черен пипер.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: