Тарт с пушена риба

06/12/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713844
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо248
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 190 градуса. Пресейте брашното и солта в дълбока купа. Прибавете олиото и маслото. Разбъркайте до получаване на трохи. Сипете 1 с.л. студена вода и замесете тесто. Оставете го престои 30 минути.

Разточете го и го сложете в намазнена форма, набодете на няколко места с вилица и запечете за 15 минути. Извадете от фурната, намажете с едно разбито яйце и върнете да се запечете за още 5 минути.

След това сипете нарязаната риба отгоре. За да направите пълнежа, разбийте яйца и сметаната, добавете горчицата, черния пипер и настърганото сирене Грюер. Изсипете сместа върху рибата, поръсете с нарязания див лук и запечете за още 35-40 минути. [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: