Салата от карфиол

07/03/2010
Алена
отАленаНовак
"Когато доматите и краставиците слизат от трапезата, на тяхно място достойно застава карфиолът!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо41 096
  • Преглеждания за месеца16465
  • Преглеждания за седмицата14233
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се накъсва на малки розички и се измива добре. Задушава се в подсолена вода, в която се сипва и олиото. Когато карфиолът се задуши се изважда и изцежда.

Млякото се разбива и в него се слага счукания чесън.

Все още топъл върху карфиола се полива с млякото. Отгоре се поръсва с черен пипер и червен пипер и ситно нарязания магданоз. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4
Общо 11 гласували
5 4
4 3
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка: