Пушена риба с ориз

20/01/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 525
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг2.7 от 5

Необходими Съставки

  • риба - 800 г пушена
  • яйца - 4 бр. сварени
  • лук - 1 глава
  • ориз - 2 ч.ч
  • олио - 3 с.л.
  • бульон - 4 ч.ч. от кубчета
  • сол - 1 щипка
  • червен пипер - 1 ч.л лют
  • магданоз - 6 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в загрятото олио заедно с ориза.

Залива се с бульона, подправя се с червения пипер и солта и се оставя да се вари до поемане на течността.

Добавя се почистената и нарязана риба и яйцата, нарязани на дребно. Ястието се сервира, поръсено с нарязан на ситно магданоз.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

2.7
Общо 3 гласували
5 0
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: