Люти чушки

05/05/2018
Стояна
отСтоянаНовак
"Във всеки килер трябва има по няколко бурканчета люти чушки, приготвени по тази рецепта!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо66 341
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

  • чушки - 3 кг.
  • захар - 400 гр.
  • олио - 1 ч. ч.
  • оцет - 1. 5 л.
  • сол - 200 гр.
  • магданоз
  • моркови - 500 гр.
  • чесън
  • аспирин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечените люти чушлета се слагат в разтвора от продуктите описани по - горе, след което се изваждат, прибавя им се нарязан магданоз, чесън и настъргани моркови.

Нареждат се в бурканчета, заливат се с разтвора и отгоре се слага по 1 аспирин. Запечатва се. Не се вари. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.6
Общо 11 гласували
5 8
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: