Паста Фритата

02/12/2014
Monica
отMonicaНовак
"Вкусна паста, която се приготвя лесно и се изяжда за секунди "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 668
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете спагетите за около 10 минути във вряща вода и ги отцедете.

Разбийте яйцата, добавете сиренето, магданоза и овкусете с подправките.

Добавете и спагетите и разбъркайте.

Разтопете половината масло в широка касерола или по-дълбок тиган.

Добавете спагетите, разбъркайте и сложете капака.

Гответе на слаб котлон, докато спагетите добият лек загар. Извадете ги в чиния, добавете в съда останалото масло и изпържете спагетите от др. страна.

Поднесете фритатата топла, като я разрежете на триъгълни парчета. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: