Свинско месо в гювечета

24/10/2014
Петкан
отПетканНовак
"Обичате ли гювечета? Какво ще кажете за едно крехко свинско с чушки, яйца и кашкавалена коричка?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо45 159
  • Преглеждания за месеца247
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета, поръсете го със магданоз и ситно нарязан лук, поръсете с черен пипер.

Прибавете ситно нарязаните чушки, горчицата, кимиона и разбъркайте всичко много добре. Оставете сместа да престои на хладно за 5-6 часа.

Разпределете месото и маслото в гювечета, сложете капачетата и ги запечете.

Преди да ги извадите от фурната залейте всяко гювече с по 1 разбито яйце, поръсете с червен пипер и с настърган кашкавал. Допечете. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: