Постно прясно зеле

15/10/2014
Ваня
отВаняНовак
"Това постно зеле ни кара да се замислим дали да не станем вегани за малко Ужасно вкусно е "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо50 389
  • Преглеждания за месеца4622
  • Преглеждания за седмицата1732
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете зелето на тънки ивички и го посолете. Задушете го в олиото на тих огън.

Когато поомекне, добавете 1 к.ч. топла вода и настърганите домати. Оставете да ври на тих огън.

Към свареното зеле прибавете червения пипер и размитото в малко вода брашно.

Задушавайте още 5 минути и подправете с магданоза и черния пипер.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.9
Общо 7 гласували
5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: