Мусака с риба по гръцки

28/08/2014
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо720
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и се режат на кръгчета. Половината картофи се слагат в тава и се поръсват със сол и черен пипер.

Рибата се реже на парчета и се поръсва със сол и черен пипер. Слага се върху картофите и се оставя за 10 минути.

Доматът се реже на кръгчета и те се слагат върху рибата. Отгоре се редят останалите картофи и се поръсват с настърган кашкавал.

Пече се 40 минути на 200 градуса и се поръсва с нарязан на ситно магданоз.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: