Италианска кадифена супа от тиквички

21/07/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 445
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Целината се обелва и се нарязва на кубчета. Лукът и обелените тиквички се режат на кубчета.

Чесънът се реже на ситно. Лукът и чесънът се пържат 5 минути в маслото. Добавят се тиквичките и целината и се пържат още 5 минути.

В тенджера се кипва бульонът, добавя се сол и сметана и се вари 1 минута. Зеленчуците се добавят в бульона, варят се 5 минути, пасират се и супата се сервира. [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: