Супа от червен лук и червено цвекло

12/05/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 195
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • зехтин - 2 с.л.
  • лук - 350 г, червен
  • чесън - 2 скилидки, на ситно
  • червено цвекло - 275 г, нарязано на кибритени клечки
  • бульон - 1.2 л, зеленчуков
  • паста - 50 г
  • оцет - 2 с.л., малинов
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът и лукът се задушават, добавят се и останалите съставки, пастата и оцета.

Поръсва се със солта и черния пипер.

Сервира се гореща.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: