Картофена супа

07/05/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 989
  • Преглеждания за месеца97
  • Преглеждания за седмицата36
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът се сотира и се отцежда върху кухненска хартия. Лукът също се сотира, докато си промени цвета. Прибавят се картофите и достатъчно вода, за да ги покрие.

Готвят се около 20 мин., или докато картофите омекнат. Разбърква се, прибавя се пилешкият бульон и прясното мляко.

Поръсва се със солта, черният пипер и копърът. При сервиране се поръсва с нарязания на малки парченца бекон. Сервира се гореща.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 5 гласували
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: