Паламуд с лук и домати на скара

23/04/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 537
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата и я разрежете по дължина. Овкусете със сол и черен пипер. Преместете всяка една върху намазано с мазнина парче фолио.

Нарежете лука, доматите и лимона на филийки. Сложете ги при рибата, заедно с чесъна. Поръсете със зехтин и магданоз и завийте плътно в краищата. Печете на предварително загрята скара.

По желание може да поднесете със задушени картофи.[подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: