Пангасиус, паниран в бирено тесто, с домати

31/03/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
"Тук ключовата дума е бирено тесто - то гарантира хрупкава коричка и мека сърцевина "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 452
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филето от пангасиус на парчета. Подправете със сол и черен пипер.

Направете бирено тесто, като смесите разбитите яйца с брашното и бирата. Бъкайте, докато получите гъст крем.

Потопете рибата в тестото и пържете в сгорещения зехтин. В останалата от пърженето мазнина запържете настърганите домати и чесъна.

С получения сос залейте рибата. Поръсете с магданоз и сервирайте.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.3
Общо 6 гласували
5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: