Паламуд с домати и лук на фурна

01/03/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
"Вкусен паламуд, който буквално се готви сам "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо17 804
  • Преглеждания за месеца130
  • Преглеждания за седмицата54
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на филийки и го задушете в олиото и малко вода. Наредете отгоре предварително нарязания и посолен паламуд.

Подправете рибата с черен пипер и сложете отгоре нарязаните на филийки домати. Печете в умерена фурна.

Сервирайте с магданоз и резени лимон.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: