Котлети от паламуд с гъбено-сметанов сос

08/08/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 736
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете рибата със сол и черен пипер. Оваляйте котлетите в брашното и изпържете в сгорещения зехтин до златисто.

Пригответе соса, като запържите в зехтина гъбите, нарязани на ситно и счукания чесън. Овкусете със сол и черен пипер. Сипете виното и варете от 5 до 10 минути.

Прибавете сметаната и горчицата, разбъркайте добре и отстранете от огъня.

Залейте изпържените котлети със соса и ситно нарязания магданоз.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: