Филе от скумрия на скара с чесън и магданоз

23/02/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 992
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете филетата със зехтина. Овкусете ги със сол и черен пипер и ги изпечете на скара.

Направете смес от счукан чесън и лимонов сок и с нея залейте рибата.

Поръсете със ситно нарязан магданоз и сервирайте. По желание може да поднесете заедно с печени картофи или със салата от прясно зеле.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: