Резене по руски

29/06/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне
  • Тotal
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 138
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Главите на резенето се почистват, режат се стръковете и се махат всички външни листа. Разрязват се на две половини, след което на клинообразни парчета.

Крушата, краставицата, бадемите, джодженът, оцетът и зехтинът се блендират. Овкусяват се със солта и черния пипер.

Резенето се подрежда в чиния за сервиране като върху него се добавя вече готовата смес. Декорира се с бадемите на люспи. [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: