Хлебен тутманик със сирене

07/07/2014
Ivanka
отIvankaНовак252
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции14
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 989
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд разбиваме яйцата и прибавяме киселото мляко с разтворената в него сода.

Хлябът е предварително нарязан на филийки, като всяка една потапяме в сместа и нареждаме в тавичка, намазана с мазнина.

Първият ред поръсваме с натрошено сирене и поливаме обилно с разтопеното масло. Нареждаме втори ред с натопени филийки и слагаме масло и сирене в същия ред. Накрая покриваме с трети ред филийки, върху които изливаме само разтопено масло.

Печем тутманика в предварително нагрята силна фурна. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: