Паниран шаран с чесън и горчица

11/02/2014
"Феноменално вкусен и ароматен шаран, в който ще се влюбите още преди да го опитате дори "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо24 387
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете рибата на едри късове и подправете със сол и лимон. Наситете чесъна и лука, след което ги смесете с горчицата.

С получената смес намажете шарана и оставете да отлежи 3 часа. Оваляйте всеки къс в брашно, яйце и галета.

Изпържете в нагорещено олио и поднесете с варени картофи. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 6 гласували
5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: