Паламуд с доматен сос и моркови

30/06/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 901
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • паламуд - 1 бр (около 1 1/2 кг)
  • олио - 3 с.л.
  • лук - 3 глави
  • чесън - 4 скилидки
  • домати - 1/2 кг
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • дафинов лист - 1 бр
  • черен пипер - 10 зърна
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате морковите и лука и ги слагате в тенджера. Задушавате с олиото и малко вода. Нарязвате доматите на ситно и ги добавяте заедно с чесъна.

Оставяте сместа да заври и сипвате виното.Прибавяте дафиновия лист и зърната черен пипер. Варите около 10 минути. Добавяте нарязаната порции и посолена риба и варите още 30 минути.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: