Супа с червено цвекло

17/01/2014
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 510
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте цвеклото, обелете го и го сварете в леко подсолена вода.

Разрежете цвеклото и го пасирайте във водата.

На вкус добавете сол, черен пипер и естрагон. Изцедете малко лимонов сок, а след това добавете жълтъка на едно яйце, разбъркан със сметаната.

Ако е нужно, загрейте супата, бъркайки постоянно. [подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: