Италиански омлет с тиквички

11/01/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 990
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват и измиват. Режат се на тънки филийки и се запържват заедно с чесъна с половината от маслото на слаб огън около 20 мин., докато омекнат.

Чесънът се изважда и се добавят мащерката и и тиквичката. Държат се на огъня около 10 мин. Яйцата се разбиват на пяна. Добавят се сиренето и прясното мляко и се разбърква добре.

Гъбите се заливат с яйчената смес и се държи на огъня около 5 мин., докато сместа стегне. Поръсва се със сусамовите семена. Обръща се внимателно и се държи още 4 мин., или докато придобие златистокафяв цвят. Сервира се горещ.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: