Кисело зеле по селски

12/01/2014
Ivanka
отIvankaНовак252
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции8-10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 278
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

  • кисело зеле - 1, 500 кг
  • свинска мас - 150 г (3/4 ч.ч.)
  • брашно - 5 с.л. (препечено)
  • червен пипер - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на дребни кубчета киселото зеле и го изстискваме.

Слагаме го в тенджера, заедно със свинската мас и червения пипер да се задушава на средно силен огън.

Сваляме ястието от огъня, когато остане на мазнина. Разбъркваме го с брашното и го пресипваме в тавичка.

Запичаме зелето във фурна за няколко минути.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: