Зелен фасул плакия

17/02/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18 962
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата39
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се изчиства и нарязва. Нарязвате на ситно лука, морковите, целината и 5-6 скилидки чесън.

Изсипвате ги при боба, наливате 1 к.ч. вода и 1 к.ч. олио, посолявате на вкус и задушавате на умерен огън.

Когато зеленчуците поомекнат добавяте размитото в малко вода брашно, 5-6 скилидки чесън, оцета и ситно нарязания магданоз.

Отгоре подреждате доматите, нарязани на филийки и заливате с останалото олио. Оставяте ястието да се вари на слаб огън.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

4.6
Общо 8 гласували
5 6
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: