Сос със сварени жълтъци

25/11/2014
Живка
отЖивкаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо888
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се сваряват твърдо, след което им се отделят жълтъците, стриват се, посоляват се, поръсват се с черен пипер и се разбиват с олиото, оцета, горчицата, бульона, лука и ситно нарязания магданоз.

Този сос се използва за риба, шунка, колбаси, печени меса и яйца. [подобни рецепти тук]

Източник: ezine.bg

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: