Бърза паста

23/09/2013
Dani
отDaniНовак2
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Тotal
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 746
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно кромида и го запържете, докато стане прозрачен. След това добавете нарязания на ситно чесън и го запържваме леко. Добавя се доматеният сок и ригана(задължително).

Бъркайте соса, докато се сгъсти. Отделно си запържете подправената със сол и черен пипер кайма. Хубаво я запържете до златисто и добавям виното и пържете, докато изври.

Вече готовата кайма обърквам със соса. Макароните се варят в леко подсолена вода до готовност. След това ги изцеждаме, разделяме на порции, добавяме от соса и пожелание отгоре поръсваме кащкавал.[подобни рецепти тук]

Източник: gotvach.bg

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: